Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Weboldalunk további használatával jóváhagyja ezek használatát.

AKCIÓS! Blue Rabbit 2.0 - Cascade 120 cm platform magassággal "M" ÖSSZESZERELT ÁLLAPOTBAN

187.275 Ft 172.275 Ft (135.650 Ft + ÁFA)
15.000 Ft
Az akció időtartama: 2020. 01. 01. - 2021. 12. 31.
Kérjük válasszon:
1,45 m-es csúszda színe:
2,35 m-es csúszda színe:
Menny.:db
Cikkszám: 008.001.005.001-120-másolata-1
Elérhetőség: Raktáron

Szórakozás mindenkinek…

Most egy igazán kihagyhatatlan AKCIÓS ajánlattal rukkoltunk elő. 9x9 cm-es oszlopból, szerelt állapotban, telephelyi átvétellel!

Gyártó: Blue Rabbit

Leírás és Paraméterek

A Cascade torony ellenállhatatlan a gyermekek számára. Azonnal rabul ejti a a legkisebb kalandorokat is. Mindkét platformja könnyen elérhető és rengeteg szórakoztató lehetőséget nyújt a kicsiknek a mászásra és mozgásra. Két platformjával és a ferde rámpás feljárójával könnyedén elérhető minden korosztály számára. A Cascade, csakúgy mint a legtöbb Blue rabbit 2.0 játszótorony többféle platform magassággal is felépíthető (60/90 cm vagy 90/120 cm). Az alacsonyabb platformokkal (60 és 90 cm) kifejezetten a 3 - 6 éves korosztálynak ideális. A nagyobb platformok (90 és 120 cm) egyaránt alkalmasak a kisebb és a nagyobb gyermekek szórakozására is. Választható hozzá hinta (@swing) vagy mászókás-hinta (@challanger) modul, amit a torony jobb oldalára szerelhet fel.

A torony ára két csúszdát tartalmaz!!! Egy darab 1,45 m -es és egy darab 2,35 m-es hosszúságút, hogy mindkét platform magasságról élvezhessék a csúszás örömét.

Alap ár:

A kerti játszótorony alap ára minden esetben tartalmazza a faanyagot, a termék összeszereléséhez szükséges szerelődobozt, a részletes összeszerelési és vágási útmutatót, illetve a csúszdát, melynek színét a legördülő menüben ki tudja választani.

Alapáron a faanyag méretre vágás és előfúrás nélkül kerül átadásra!

A feltüntetett alapár a 7x7 cm-es oszlopból készült játszótoronyra vonatkozik. Azonban lehetősége van kiválasztani az erősebb, 9x9 cm-es oszlop méretet is akár, melynek plusz értékét minden esetben feltüntetjük.

Szerelést nem kérek:

A faanyagok 240 - 360 cm hosszú, méretre vágás nélküli szálanyagban, gyalult, de nem csiszolt állapotban vehető át.

Szerelést kérek:

Erre kattintva egyedi megbeszélés alapján az alábbi lehetőségek közül választhat.

Helyszíni telepítés – kivitelezőink az előre leegyeztetett időpontban, az Ön otthonában a megfelelő rögzítéssel telepítik a tornyot. Az ár a szállítási költséget nem tartalmazza, az minden esetben egyedileg lesz kiszámolva és a vevővel egyeztetve.

Telephelyi átvétel - a torony összeszerelését követően telephelyünkön vehető át.

Telephelyről házhozszállítás - ebben az esetben fuvaros viszi házhoz az összeépített tornyot, melynek kiszállítási költsége nincs belekalkulálva a szerelési költségbe, ez minden esetben egyedileg lesz kiszámolva és a vevővel egyeztetve.

Figyelmeztetések:

A termék kültéri, kizárólag lakossági célra használható. Minden játszótorony és modul megfelel a legfrissebb Európai Uniós EN71-es szabványnak és TÜV Nord tanúsítvánnyal rendelkezik.

A játszótereket semmiképp ne telepítsék kemény felületre, (beton, salak, murva, stb.), hanem kizárólag puha talajra történjen a telepítés. (jó minőségű gyep, homok, vagy öntött gumilap ajánlott)

A termék vásárlásakor kérjük, vegyék figyelembe, hogy az előírt biztonsági távolság minden irányban minimum 2 méter.

Faanyag információ:

A kerti játszóterek faanyagai minden esetben magas nyomáson telített, impregnált borovi fenyőből készülnek. A telítéshez használt zöldes árnyalatú impregnálószer védi a fát, ugyanakkor, hogy hosszú távon megvédjük a fa minőségét, mindenképp érdemes felületi kezelést, lazúrozást adni a faanyagnak.

Fontos tudnivalókért a faanyagokról, garanciális feltételekről és bővebb információkért kérjük kattintson ide.

Az ár bruttó kiskereskedelmi ár, mely tartalmazza a szerelődobozt, a szálas faanyagot (méretre vágás nélküli faanyag)  és a csúszdát, telephelyi átvétellel.

A képen szereplő kiegészítők a torony árában nincsenek benne. Amennyiben ezekkel is szívesen kiegészíti a tornyot , alább a kapcsolódó termékek listájából ki tudja választani:

csúszda induló magasság 120cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!